December 6, 2023

Francis – Alger

Lieve Richard en Charissa,

Ik wilde even laten weten dat we echt heel blij zijn met Mellow (Alger). Hij is zo verschrikkelijk lief en grappig en leuk en mooi!!!

Het is bijzonder dat ik direct zo’n enorme connectie met hem had, ondanks het grote verdriet van het verlies van mijn ‘love of my life’ paard Jay-Jay. Het was liefde op het eerste gezicht.

Hij is heel relaxed bij ons op stal en we doen vooral leuke dingen met hem. We wandelen in het bos, doen wat grondwerk en hij mag steeds vaker spelen met andere paarden (het hengsten gedrag moet nog even wat zakken..haha!). Hij mag hopelijk in het nieuwe jaar lekker in de groep naar buiten, dan heeft hij meer sociaal contact.

Met rijden zijn we nog niet echt begonnen (ik heb er wel op gezeten), maar dat gaan we langzaamaan wel doen. Hij is nog superjong, dus lekker rustig aan, we hebben alle tijd.

Ik ben echt blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen en dat jullie me alle begrip en ruimte hebben gegeven om er zelf achter te komen of ik al toe was aan een ander paard.

Vanuit Tilburg alvast fijne feestdagen en wie weet gaan we nog eens samen in de Drunense Duinen rijden ; )

Groetjes, Francis (ook namens Peter).

Recently added testimonials


André & Jill – Sandra

Norway

Hello Charissa & Richard Our mare Sandra has now a filly with the name Filippa av Erha and she is now 11 days old. Sandra…

Read more

Saskia – Ulbe

France

J’ai trouvé mon amour de cheval chez Frysk-Andaluz. Quand on rentre l’écurie de Frysk-Andaluz vous voyez un choix énorme des Frissons fantastiques. Dans différents lignes,…

Read more

Kirsten -Tjibbe

Australia

Recently I purchased a young 3 year old Friesian stallion, Tjibbe B, from Charissa & Richard of Frysk Andaluz in the Nederland’s. Being my first…

Read more
See all testimonials
horse_background_image

Quality

With years of experience we have managed to separate the wheat from the chaff.

Service

Extra training, castration, and other necessities to help the customer to transport the horses all over the world.

Trustworthy

Trustworthy & an Honest advice to building a long-term relationship.

Health

Most of our horses has been clinical and/or good on x-rays approved for sport.