Selling top quality Friesian horses
around the world
HomeCustomer TestimonialsReaction about the horses Tiarda and Tjipke
Companyname mills

Reaction about the horses Tiarda and Tjipke

In juni zijn we gestart met het zoeken naar een Fries paard voor de uitbreiding van onze stal. Na een lange zoektocht zijn we uiteindelijk uitgekomen bij de Friesian Horse Stables in Mijnsheerenland.  Dat is maar liefst 270km van onze woonplaats Alteveer in Groningen. We kennen veel mensen uit de Friezen wereld, maar Richard en Charissa waren nieuw voor ons. We waren dan ook prettig verrast door de mooie accommodatie en het veelzijdige aanbod van Friese paarden. Richard, Charissa en medewerkers nemen alle tijd om te adviseren en de paarden voor te stellen. Daarnaast is het een prettig gevoel dat de paarden röntgenologisch zijn gekeurd. Een second option van onze eigen dierenarts was ook geen probleem.

Na de presentatie van de paarden waren we zo enthousiast dat we in plaats van 1 paard, 2 paarden hebben aangekocht. Op 10 augustus was het zover, Richard en Charissa kwamen Tiarda en Toets afleveren bij ons in Alteveer. We waren heel blij met onze nieuwe aanwinsten en zijn met heel veel plezier met hun aan het werk gegaan. Na 3 weken liepen we tegen een probleem aan. Toets ging schuren en bleek zomereczeem te hebben. We maakte ons grote zorgen hoe dit op te lossen, maar dit werd zeer professioneel opgelost door Richard en Charissa door ons verschillende opties aan te bieden.

We hebben er uiteindelijk voor gekozen om Toets om te ruilen voor een ander paard. We hebben er wel een traantje om gelaten, want we waren al zeer gehecht aan Toets een bijzonder mooi en lief paard. Helaas konden we hem met zijn zomereczeem geen goede toekomst bieden. We zijn dan ook heel blij met Tjipke een prachtige 3 jarige sterhengst met hopelijk een mooie (sport) toekomst voor de boeg.

Richard, Charissa en medewerkers bedankt voor de spontane en zeer plezierige samenwerking.

Groetjes vanuit het hoge noorden,

Wim en Jeanette

Friesian horses and P.R.E. horses for sale

Friesian Horse Stables

  • Quality "We have managed to separate the wheat from the chaff" 
  • Service: extra training, castration, to help the customer to transport the horses all over the world
  • Trustworthy and an Honest advice to our customers
  • Most of our horses has been clinical and/or good on x-rays for sport

Contact
 
 
 
Send
 
 
Companyname left wing
Customer Comments
Companyname right wing

„Wietse is the perfect horse for me and there are still days that I can barely believe my luck that I saw that post of him on Facebook…. Destiny brought us together.“ Read more