Selling top quality Friesian horses
around the world
HomeCustomer TestimonialsReaction about the horse Wybrich
Companyname mills

Reaction about the horse Wybrich

Lieve Charissa en Richard,

Wat zijn wij blij dat we bij jullie terecht zijn gekomen voor de aankoop van het eerste paard voor mijn dochter en mij. Ik had jullie site al meerdere keren bezocht en was al onder de indruk van wat jullie doen en vooral hoe jullie erin staan. Een "datingbureau" voor de aankoop van een paard. Dat klinkt bijzonder en "anders".
Wij zijn begonnen met zoeken eind maart 2019, met een goed idee van wat we wilden en wat we willen uitgeven zijn we gestart met zoeken. Op internet, via paarden vrienden/vriendinnen, uiteindelijk paarden gaan bekijken en proberen en steeds was er een teleurstelling. De handelaren waren een beetje vreemd, het paard klopte niet met wat we verwachtte, de een was voor mij goed maar niet voor mijn dochter en andersom, dan weer een die medisch wat mankeerde.....en met enige regelmaat kwam Frysk Andaluz voorbij en bleef in mijn hoofd (ik had al eens contact opgenomen maar de Friezen waren nogal duur).
Na lang wikken en wegen hebben wij ons budget aangepast zodat we toch langs konden gaan om te kijken of ons droompaard daar stond. En na mail en telefonisch contact met Charissa wist ik het, hier wil ik naar toe, wat een fijn gevoel gaf ze mij aan de telefoon, het voelde heel vertrouwd. En wat bleek, er was net een Fries die aan onze wensen voldeed en dus maakte we een afspraak. Eind juni was het zover en mijn gevoel klopte helemaal, wat een fijne sfeer. Goede ontvangst van één van de medewerksters, even kletsen in de kantine en toen naar Wybrich, in de stal was ik al verliefd op haar en Charissa zag meteen de klik (gelukkig haha). Na de eerste kennismaking mocht ik rijden en ook dit was fantastisch, wat een fijn paard en nog maar 4 jaar. Het klopte helemaal en de volgende dag ben ik terug gegaan met mijn dochter en die voelde hetzelfde. We hebben haar inmiddels iets meer dan twee maanden en wat gaat ze goed vooruit (en wij ook), ze is super lief, past zich aan ons aan en heeft een flinke wil om te werken.
We hebben haar Beau genoemd en we zijn elke dag blij als we weer met haar aan de slag kunnen.
Charissa en Richard nogmaals super bedankt voor alle hulp en goede zorgen, jullie zijn toppers!!

Liefs Saskia Faye en Beau.

Contact us

Friesian Horse Stables

  • Quality "We have managed to separate the wheat from the chaff" 
  • Service: extra training, castration, to help the customer to transport the horses all over the world
  • Trustworthy and an Honest advice to our customers
  • Most of our horses has been clinical and/or good on x-rays for sport

Contact
 
 
 
Send
 
 
Companyname left wing
Customer Comments
Companyname right wing

„Wietse is the perfect horse for me and there are still days that I can barely believe my luck that I saw that post of him on Facebook…. Destiny brought us together.“ Read more