Selling top quality Friesian horses
around the world
HomeCustomer TestimonialsReaction about the horse Willem
Companyname mills

Reaction about the horse Willem

Na een minder leuke ervaring met mijn vorige (sensibele en rillerige) jonge KWPN ruin heb ik begin juli een afspraak gemaakt met Richard en Charissa van Frysk-Andaluz voor een eerste kennismaking met Friese paarden. Er was niet veel meer over van mijn zelfvertrouwen, maar toch miste ik het hebben van een paard en het paardrijden enorm. 

Wat een hartelijke ontvangst kreeg ik bij Frysk-Andaluz. En wat werd er goed naar mijn 'eisen- en wensenlijstje' geluisterd! 
Dit heeft erin geresulteerd dat ik nu sinds 2 weken Willem op stal heb staan! Een geweldig mooie, ontzettend lieve en nuchtere, werkwillige 3 jarige Friese ruin! Wat een verademing en wat een rust straalt dit prachtige Friese paard uit. Mijn zelfvertrouwen groeit met de dag en ik heb het plezier in het paardrijden weer helemaal terug.

Richard en Charissa hebben het traject van een keertje komen kijken tot aan de aankoop, castratie en aflevering op mijn staladres werkelijk super begeleid. Ik hoop nog heel veel mooie jaren te kunnen genieten van mijn zwarte parel! Richard en Charissa en ook Basia en Hannah heel erg bedankt voor alles!! 

Friesian horses and P.R.E. horses for sale

Friesian Horse Stables

  • Quality "We have managed to separate the wheat from the chaff" 
  • Service: extra training, castration, to help the customer to transport the horses all over the world
  • Trustworthy and an Honest advice to our customers
  • Most of our horses has been clinical and/or good on x-rays for sport

Contact
 
 
 
Send
 
 
Companyname left wing
Customer Comments
Companyname right wing

„Wietse is the perfect horse for me and there are still days that I can barely believe my luck that I saw that post of him on Facebook…. Destiny brought us together.“ Read more