Selling top quality Friesian horses
around the world
HomeCustomer TestimonialsReaction about the horse Sietske
Companyname mills

Reaction about the horse Sietske

Hallo Charissa en Richard,

Morgen hebben we onze Sietske een week.... het voelt als veel langer. Wat een lieve merrie, heel vriendelijk en zacht van karakter.

Toen we haar vorige week kwamen halen was ik (en Melissa nog veel meer) best gespannen hoe gaat ze op de trailer, is ze braaf onderweg, hoe zal het verder gaan thuis. Wat een makkelijk paard om te laden en zo braaf onderweg. Ze stond op haar gemak het hooi net leeg te eten en wat naar buiten te kijken. (lang leve de camera in de trailer)

De introductie met Bo en zijn haremdames is goed verlopen Bo is erg van Sietske gecharmeerd en houdt haar een beetje bij zich zodat de 2 andere dames haar wat met rust laten. Ze doet het goed is erg leergierig en ook met het rijden lukt het goed. Ik ben er wel bij tot ze goed aan elkaar gewend zijn. Sietske is erg mensgericht en daar maken we dan ook gebruik van. De eerste vrachtwagens heeft ze ook van dichtbij gezien. We hebben even met haar langs de weg gewandeld, ook dat gaat goed.

We zijn blij dat we bij jullie op stal terecht zijn gekomen, we vonden het erg fijn dat we de mogelijkheid kregen om alles goed te bekijken en ook verschillende paarden te zien. We waren erg onder de indruk hoe verzorgd het er allemaal uitzag. Ook met het ophalen van Sietske ze stond er prachtig gepoetst en gevlochten bij onder een mooie fleece deken.

Al met al hele tevreden klanten!!

Groetjes Pascal en Anja en een hele gelukkige Melissa

 

Friesian Horse Stables

  • Quality "We have managed to separate the wheat from the chaff" 
  • Service: extra training, castration, to help the customer to transport the horses all over the world
  • Trustworthy and an Honest advice to our customers
  • Most of our horses has been clinical and/or good on x-rays for sport

Contact
 
 
 
Send
 
 
Companyname left wing
Customer Comments
Companyname right wing

„Wietse is the perfect horse for me and there are still days that I can barely believe my luck that I saw that post of him on Facebook…. Destiny brought us together.“ Read more