Selling top quality Friesian horses
around the world
HomeCustomer TestimonialsReaction about the horse Sieta
Companyname mills

Reaction about the horse Sieta

Beste Charissa, Iris en Richard,

Na de eerste mislukte afspraak, kon mijn vriendin niet mee. Toch gebeld voor afspraak, want ik wilde graag gaan kijken omdat ik het klik gevoel heel belangrijk vindt; dat kon ik ook zonder mijn vriendin.

Ik heb duidelijk van te voren gezegd dat het een familiepaardje moest zijn want ik ga de overstap van de draverij naar rijden maken. Marrit op de website zag ik helemaal zitten. Charissa zei: “maar ik denk dat Sieta ook wel voor jou zou kunnen zijn”.

Bloed nerveus was ik toen we aan kwamen. Maar dat was zo weg met de geweldige ontvangst gevoel van welkom of je er al jaren over de vloer kwam. Marrit was mooi en vriendelijk. Maar toen ik de stal van Sieta in liep wauw ik viel als een blok voor haar. We hebben beide paarden zien lopen en beide paarden gereden, ze zagen er mooi uit. Sieta was eigenlijk te jong voor mij dacht ik maar toen ik op haar stapte, had ik direct het gevoel van ze is voorzichtig met mij. Nog eens een dagje komen borstelen verzorgen geen probleem alle medewerking. Ook zijn al mijn vragen per app of telefonisch keurig beantwoord. Daarnaast heb ik ook hulp bij de aanschaf van het zadel en het keuren van Sieta.

Het contact is nog steeds geweldig ook al ben ik nu haar trotse eigenaar. Inmiddels heb ik wel haar naam verandert in Siësta. Frysk-Andaluz blijft geïnteresseerd in hoe we het doen. Zo geweldig leuk is dat. Ik ben nog steeds in de wolken met mijn mooie zwarte parel.

Hartelijke groet, Irma - Texel

Friesian horses and P.R.E. horses for sale

Friesian Horse Stables

  • Quality "We have managed to separate the wheat from the chaff" 
  • Service: extra training, castration, to help the customer to transport the horses all over the world
  • Trustworthy and an Honest advice to our customers
  • Most of our horses has been clinical and/or good on x-rays for sport

Contact
 
 
 
Send
 
 
Companyname left wing
Customer Comments
Companyname right wing

„Wietse is the perfect horse for me and there are still days that I can barely believe my luck that I saw that post of him on Facebook…. Destiny brought us together.“ Read more