Selling top quality Friesian horses
around the world
HomeCustomer TestimonialsReaction about the horse Jaron
Companyname mills

Reaction about the horse Jaron

Nadat het misging met ons lease-paardje was de beslissing om aan een eigen paard te beginnen snel genomen. Maar wat voor één? Dat was minder eenvoudig. Ik vond een Fries wel wat, Maar mijn dochter liep warm voor een KWPN-er. Kun je tenminste ook eens lekker mee springen….

Eerst hadden we maar eens een afspraak gemaakt in Friesland. Daarna kwam ik erachter dat er dichter bij huis ook een mogelijkheid was om ons eens te oriënteren, Friesian Horse stables. Wij vonden dat de paarden op hun site er ook echt uitsprongen. Dus een afspraak gemaakt...

Nadat we daar eenmaal over de drempel waren, was het voor mijn dochter al geen vraag meer of het een Fries of een KWPN-er moest worden. Wát een gave Friezen! Wát een uitstraling! Maar ja, welke moest het dan worden?!

Drie paarden kwamen in aanmerking, dus alle drie maar eens gaan proberen. Jaron sprong er voor mijn dochter meteen uit. Ook Charissa zag dat meteen: Al telefonerend met een andere klant stak ze meteen haar duim op, zo van: Dit is hem! Dat is ook wel gebleken: Wat een leuk paard met een super karakter, wat is hij lief en past hij goed bij ons!

Door Richard en Charissa wordt heel goed geluisterd naar de wensen van hun klanten en naar mijn idee zullen zij alleen iets adviseren als het echt ‘’past’’. Wij vonden de service echt goed. Zo leuk dat er echt de tijd voor je genomen wordt. Charissa, heel erg bedankt voor de tijd die je nam om ons alles te vertellen over dekens, hoofdstellen, bitten enzovoorts. Geweldig, zoals we dan weer de kantine ingeloodst werden, om al onze vragen te beantwoorden. We hebben dat ontzettend gewaardeerd!

Wij hebben super genoten van de tijd die we doorbrachten op Friesian Horse stables. En wie weet….. komen we nog wel eens terug voor een knappe merrie.

Groetjes,

 Christa & Christel Teeuw.

Friesian Horse Stables

  • Quality "We have managed to separate the wheat from the chaff" 
  • Service: extra training, castration, to help the customer to transport the horses all over the world
  • Trustworthy and an Honest advice to our customers
  • Most of our horses has been clinical and/or good on x-rays for sport

Contact
 
 
 
Send
 
 
Companyname left wing
Customer Comments
Companyname right wing

„Wietse is the perfect horse for me and there are still days that I can barely believe my luck that I saw that post of him on Facebook…. Destiny brought us together.“ Read more