Selling top quality Friesian horses
around the world
HomeCustomer TestimonialsReaction about the horse Hope
Companyname mills

Reaction about the horse Hope

Hoi Charissa en Richard,
 
Hier even een berichtje van mij en mijn geweldige friese merrie Hope van Zomerstaete.
 
Ik was op zoek naar een nieuw paard. Een beetje voor wedstrijden, een beetje voor buiten rijden, maar bovenal een maatje.
Wat ik zocht:  kwpn of heel misschien een fries, ruin, tussen de 9 en 11 jaar oud.
 
Nadat ik jullie op google gevonden had dacht ik: “ Laat ik eens bellen en wat informatie vragen over  de friese paarden”.
Na een leuk gesprek was de afspraak al gauw gemaakt en mocht ik bij jullie vrijblijvend komen kijken en wat paarden “ uitproberen”.
 
Na een gezellig ontvangst met een bak koffie hebben we er een stuk of vijf uitgekozen die mogelijk bij mij zouden kunnen passen.
De laatste die ik ging proberen was een merrie. Ik wilde geen merrie, vond haar ook eigenlijk te jong en toen ik haar zag rijden zei ik tegen charissa:
“ Ïk geloof niet dat ik daar opstap” . Ik vond haar nogal schrikachtig en onzeker overkomen. Maar charissa verzekerde mij dat ik het echt kon proberen.
Heel onzeker stapte ik op, maar na een minuut of tien werd ik zekerder en zij ook. Wat was dat leuk!!!  We groeiden allebei. Het was de juiste combinatie.
Dat voelden wij, en dat zagen zij.    Ik was verkocht!  Na de nodige keuringen mocht Hope nog twee weken blijven staan en hebben Richard en Charissa
mij op een super leuke en gezellige  manier geholpen met het leren kennen/rijden van Hope. Ik zal er altijd met plezier aan terug denken.
 
We zijn nu een paar maanden verder en ik ben heel bij met Hope. Ze heeft een heel lief karakter. Het rijden doet ze ook al super goed.
Ik denk niet dat zij een hele nuchtere fries zal worden, ze is best schrikachtig, maar samen kunnen we het heel goed handelen.
 
Ik ben jullie heel dankbaar voor de super hulp bij het  maken van een goede keuze.
 
Groetjes Ylonka en Hope
 

Friesian Horse Stables

  • Quality "We have managed to separate the wheat from the chaff" 
  • Service: extra training, castration, to help the customer to transport the horses all over the world
  • Trustworthy and an Honest advice to our customers
  • Most of our horses has been clinical and/or good on x-rays for sport

Contact
 
 
 
Send
 
 
Companyname left wing
Customer Comments
Companyname right wing

„Wietse is the perfect horse for me and there are still days that I can barely believe my luck that I saw that post of him on Facebook…. Destiny brought us together.“ Read more