Selling top quality Friesian horses
around the world
HomeCustomer TestimonialsReaction about the horse Henny
Companyname mills

Reaction about the horse Henny

Hoi Richard en Charissa,

Wat een fijne ervaring was het toch, om bij jullie een mooie Fries te kopen.
Na een hoop pech te hebben gehad met onze Fries, waren we nu op zoek naar een nieuwe Fries. Veel zat ik op internetsites te kijken, en viel mijn oog op Henny die op jullie site te koop stond. Ben jullie gelijk gaan bellen, want had wel het gevoel dat Henny wel eens bij ons kon passen. En toen kreeg ik Charissa aan de telefoon, een fijne enthousiaste en zeker eerlijke meid en kreeg daar al een goed gevoel bij.
Een paar dagen later stonden we al bij Frysk-Andaluz op het erf.
Na een warm ontvangst met koffie zijn we naar Henny gelopen, een lieve en mooie merrie. Graag wilde ik Henny zien lopen, eerst Iris hun kundige bijrijdster, en daarna zelf in het zadel. En dat voelde meteen goed, en was verkocht. Een paar dagen later hebben we Henny laten keuren door onze eigen paardenarts, wat wij heel vertrouwd vonden en Richard en Charissa ook helemaal geen probleem vonden. Henny was volledig goed gekeurd, dus de koop was gesloten , en wat waren blij! Dus weer lekker aan de koffie met z'n allen, en wat een tijd hebben jullie voor ons!! Wat ons ook opviel, is jullie eerlijkheid en advies en dat zie je echt niet overal!!
We zijn heel blij met onze Henny, een lief paard in de omgang, en lekker pittig met rijden. Ook een echte kroelkont. De klik is er echt en we gaan lekker genieten zowel met wedstrijdjes als lekker buiten.

Lieve Richard en Charissa, bedankt voor jullie eerlijkheid, gastvrijheid en gezelligheid en zeker ook kundigheid . Bij jullie komen we heel graag terug!

Contact us

Friesian Horse Stables

  • Quality "We have managed to separate the wheat from the chaff" 
  • Service: extra training, castration, to help the customer to transport the horses all over the world
  • Trustworthy and an Honest advice to our customers
  • Most of our horses has been clinical and/or good on x-rays for sport

Contact
 
 
 
Send
 
 
Companyname left wing
Customer Comments
Companyname right wing

„Wietse is the perfect horse for me and there are still days that I can barely believe my luck that I saw that post of him on Facebook…. Destiny brought us together.“ Read more