Selling top quality Friesian horses
around the world
HomeCustomer TestimonialsReaction about the horse Anske
Companyname mills

Reaction about the horse Anske

Hoi Charissa en Richard

Een paar maanden geleden kwam ik bij jullie op stal, nadat we telefonisch contact hadden gehad. Ik was opzoek naar een ruin met veel behang. Charissa vertelde me dat er één bij hun op stal zou komen en wie weet was dat wel wat voor mij. Een paar dagen later werden we heel hartelijk ontvangen en namen een kijkje in de mooie stallen. Hij was mooi, groot en met veel behang maar helaas geen klik. Heel jammer. Charissa en Richard wisten dat er bij een collega nog een lieve merrie te koop was. De volgende dag zijn we gaan kijken, niet het paard waar ik naar op zoek was. Maar het kan raar lopen. Nadat ik op haar had gereden en naast haar stond legde ze haar hoofd op mijn schouder en ik was verkocht.

Niet ik vond het paard, maar het paard vond mij. Ik ben zoooo gelukkig met Anske en wil haar voor geen goud meer missen. Een heel lief en sociaal paard waar ik verliefd op ben. En dat allemaal dankzij jullie.

Jullie service was geweldig en ik ben er erg dankbaar voor. Als ik jullie niet had ontmoet dan had ik Anske ook nooit ontmoet. Dank jullie wel. Ik hoop dat 2015 voor jullie een mooi jaar mag worden, privé en zakelijk. En dat jullie veel klanten gelukkig kunnen maken met een maatje voor het leven.

Vriendelijke groet, Bertha

Friesian Horse Stables

  • Quality "We have managed to separate the wheat from the chaff" 
  • Service: extra training, castration, to help the customer to transport the horses all over the world
  • Trustworthy and an Honest advice to our customers
  • Most of our horses has been clinical and/or good on x-rays for sport

Contact
 
 
 
Send
 
 
Companyname left wing
Customer Comments
Companyname right wing

„Wietse is the perfect horse for me and there are still days that I can barely believe my luck that I saw that post of him on Facebook…. Destiny brought us together.“ Read more