Selling top quality Friesian horses
around the world
HomeCustomer TestimonialsReaction about the horse Alejandro
Companyname mills

Reaction about the horse Alejandro

Dag Charissa en Richard
 
Hier eindelijk een leuk berichtje van ons, Alejandro en ik zijn vandaag namelijk voor de eerste keer op dressuurwedstrijd geweest en het ging top.
 
Na een moeilijke start zijn we een hecht team geworden.  Alejandro staat nu thuis, want hij kon moeilijk aarden op de drukke manege, hij is namelijk best éénkennig, hij loopt mij achterna als een hondje, maar anderen vindt hij niet zo leuk (mijn dochter wel, die heeft altijd koekjes op zak). We kennen elkaar nu door en door, ik weet wanneer ik hem met rust moet laten (tijdens het eten bijvoorbeeld) en hij weet wanneer het tijd is om voor me te werken en dat hij me kan vertrouwen. Echt leuk.  We gaan veel buitenrijden, komen gekke dingen tegen, maar als ik zeg dat het oké is, gaat hij gewoon door.
 
Maar over vandaag: de eerste proef ging niet echt super, 30 minuten voor we onze proef moesten rijden waren we al aan het losrijden (veel te vroeg natuurlijk), en dan liep de eerste reeks ook nog eens 20 minuten uit.  Alejandro kon geen stap meer verzetten, doodop was hij, dus niks impuls, niks tact en hele abrupte overgangen van draf naar stap, halt houden ging wel goed  .  Niet gescoord dus.  De 2e proef had ik natuurlijk mijn les geleerd en was ik pas gaan opzadelen toen er nog 4 ruiters voor me waren, 10 minuten gestapt en dan een schitterende proef gereden!  Ik ben wel 2 keer verkeerd gereden, maar ondanks dat hadden we toch een mooie 4e plaats.
 
Kortom het gaat goed met ons, bedankt voor het fijne paard, jullie hadden gelijk, we hebben tijd nodig gehad, maar ik zou hem niet meer kunnen missen.  Alejandro is de juiste match voor mij, ik ben ook niet zo dol op veranderingen, veel drukte en heisa en voor hem hoeft dat ook niet zo.
 
(…) Alejandro is een hele steun voor me, als we aan het rijden zijn gaat het gemis een beetje weg.
 
Veel succes met de zaak en de mooie paarden! En misschien tot ziens.
 
Groetjes, Liesbet uit België.
 
 

Friesian Horse Stables

  • Quality "We have managed to separate the wheat from the chaff" 
  • Service: extra training, castration, to help the customer to transport the horses all over the world
  • Trustworthy and an Honest advice to our customers
  • Most of our horses has been clinical and/or good on x-rays for sport

Contact
 
 
 
Send
 
 
Companyname left wing
Customer Comments
Companyname right wing

„Wietse is the perfect horse for me and there are still days that I can barely believe my luck that I saw that post of him on Facebook…. Destiny brought us together.“ Read more