Selling top quality Friesian horses
around the world
HomeCustomer TestimonialsReaction about our horses and the way we work
Companyname mills

Reaction about our horses and the way we work

Beste Richard en Charissa,

Mijn complimenten met jullie vernieuwde website. Goed verzorgd, strak, helder en overzichtelijk en to the point. Ook de website hiervoor stond er al goed voor, maar nu nodigt hij nog veel meer uit. Verder verdient vooral jullie informatieverstrekking en de regelmatige update een compliment. Jullie steken zo bijzonder goed af bij het overgrote deel van de andere websites met Friese paarden te koop. Daar moet je vaak goed zoeken wat er te koop wordt aangeboden, is de informatie karig en het grootste euvel niet up to date. Het komt er dan op neer 'van kom maar eens langs'. Maar ja, dan moet je wel iets hebben om voor langs te komen. Jullie website springt er naast de net vermelde lay out vooral uit door de foto's, de voorlichtende video's, de tevredenheid van de klant en bovenal de update!

Het belangrijkste zou ik bijna nog vergeten, jullie verkoopconcept. Net als de goede hondenfokker op zoek naar de juiste match voor een baasje en de pup, gaan jullie voor de juiste match tussen paard en ruiter/eigenaar.

 Jullie enthousiasme voor jullie bedrijf en goede zorg voor de Friese paarden is mij goed bijgebleven. Met plezier denk ik terug aan de cursus beoordelen 2 met Jan Hendriks bij jullie begin dit jaar. Ik had toen aangegeven dat ik het concept van het samen de Friese paarden bespreken zo leuk en leerzaam vond en dat ik daarna ook in Friesland beoordelen 2 ging doen. Zoals bij jullie was de groep daar ook gezellig, de begeleiding van Jan vond ik in verhouding stukken beter. En fijn voor jullie om te weten, vond ik dat jullie mooie en betere paarden hebben voorgebracht. In Friesland zijn wij bij verschillende adressen langs geweest en vond ik op een paar uitzonderingen na het aanbod tegenvallen. Het kan misschien aan mijn persoonlijke voorkeur liggen, maar mijn medecursisten waren het dacht ik ook met mij eens.

De Tsjallezoon. Johannes die jullie toen hadden, is van het type dat mijn voorkeur heeft. Nobel, alert, vriendelijk karakter, evenredig van bouw en soepel in beweging. Als ik fysiek beter was geweest en er de ruimte voor zou hebben, had ik niet lang hoeven denken.

 Leuk om op de website te zien dat jullie een 2e premie hadden met Leonie Zaitse in Kootwijk. Gefeliciteerd! Zelf had ik gepland om wat keuringen af te gaan en dan zouden wij elkaar vast en zeker zijn tegengekomen. Maar vanwege slijtage aan de heup, krijg ik 4 augustus een kunstheup. De beweging in stap en draf is bij mij nu dus hopeloos. Na de operatie volgt een traject met krukken. Dat gestoei met die dingen kennen jullie ook. Als ik weer wat beter ter been ben, kom ik graag weer eens bij jullie langs.

 Heel veel geluk en succes,

 Ton Dijkstra

Friesian Horse Stables

  • Quality "We have managed to separate the wheat from the chaff" 
  • Service: extra training, castration, to help the customer to transport the horses all over the world
  • Trustworthy and an Honest advice to our customers
  • Most of our horses has been clinical and/or good on x-rays for sport

Contact
 
 
 
Send
 
 
Companyname left wing
Customer Comments
Companyname right wing

„Wietse is the perfect horse for me and there are still days that I can barely believe my luck that I saw that post of him on Facebook…. Destiny brought us together.“ Read more