Selling top quality Friesian horses
around the world
HomeCustomer TestimonialsReaction about the horse Iwert
Companyname mills

Reaction about the horse Iwert

Eind 2013 besloot ik, na lang wikken en wegen en heel veel tranen, om mijn paard te verkopen. Na bijna 2 jaar tobben en strijden voor wederzijds vertrouwen was het op. Een leven zonder paard was voor mij ondenkbaar maar om een nieuw paard aan te schaffen was nog moeilijker, zeker nadat ik tot tweemaal toe flink ben belazerd!! Na wat speurwerk kwam ik op de site van Friesian Horse Stables terecht. Uiteindelijk besloot ik om via de mail contact op te nemen met Richard en Charissa. Het mailcontact gaf mij veel vertrouwen waardoor ik besloot om een afspraak te maken om bij paarden te komen kijken. Begin februari 2014 was het zo ver: ik zette mijn eerste stappen over de drempel bij Friesian Horse Stables! Het voelde vertrouwd en een beetje als thuiskomen. Nadat ik mijn verhaal had verteld, zei Charissa: Iwert! In het begin had ik wat twijfels. Iwert was 3 jaar en ik was niet opzoek naar een jong paard. Ook was hij een hengst en daar was ik ook niet naar opzoek. Toch was ik erg nieuwsgierig naar Iwert geworden, dankzij het vertrouwen wat Charissa en Richard mij gaven (over onder andere hun werkwijze en mogelijkheden). Richard en Charissa zouden mij geen kennis laten maken met Iwert als zij er niet van waren overtuigd dat Iwert en ik een goede match zouden kunnen zijn. Vervolgens zijn we de stallen ingelopen en daar stond hij: Iwert! Ik ging Iwert poetsen en vanaf de eerste seconde dat ik naast hem stond, voelde het zo goed (ik wist niet wat me overkwam)! Na het poetsen mocht ik Iwert in de bak zetten zodat ik hem kon zien lopen. Op het moment dat ik de bak uit wilde lopen, wandelde Iwert achter mij aan... Ik was verkocht! Vervolgens werd Iwert onder het zadel voorgereden en stapte ik voor het eerst op hem... Wat een vertrouwen gaf hij mij!! Met een big smile reed ik op Iwert rond... Zonder angst, zonder onzekerheid! Dit was hoe paardrijden hoort te zijn: genieten, leuk enz. Kortom: Iwert had en heeft mijn hart gestolen!

Na de koop bleef Iwert nog een poosje in training staan zodat we in alle rust elkaar konden leren kennen. Deze periode heb ik als ontzettend plezierig ervaren... De hulp, de gastvrijheid en vooral het vertrouwen in Iwert en mij maakt dat ik weer ben gaan genieten van een paard... Of beter gezegd: 'Ik heb weer lol met een knol'!

Inmiddels staat Iwert in zijn nieuwe stalletje waar hij het goed naar zijn zin heeft! En ik... Ik geniet iedere dag weer opnieuw van deze enorme kanjer!!

Richard en Charissa,

Dank jullie wel... Voor jullie begrip, voor jullie vertrouwen, voor jullie hulp en uiteraard voor Iwert!!

Liefs Celeste

Contact us

Friesian Horse Stables

  • Quality "We have managed to separate the wheat from the chaff" 
  • Service: extra training, castration, to help the customer to transport the horses all over the world
  • Trustworthy and an Honest advice to our customers
  • Most of our horses has been clinical and/or good on x-rays for sport

Contact
 
 
 
Send
 
 
Companyname left wing
Customer Comments
Companyname right wing

„Wietse is the perfect horse for me and there are still days that I can barely believe my luck that I saw that post of him on Facebook…. Destiny brought us together.“ Read more